Medlemsservice

Ved dåb
Børnebibelen genfortalt af Johannes Møllehave samt en CD "Dejlig er haven" med tekster af Johannes Møllehave og indsunget af bl.a. Søs Fenger, Lars Lilholt og Peter A.G.

Ved konfirmation
Bibelen og Højskolesangbogen

Ved begravelse
En Båredekoration

Ved medlemsskab af valgmenigheden
Modtager husstanden et eksemplar af bogen "Bygget af levende stene" skrevet af tidligere valgmenighedspræst Claus Helsbøl.

Plejehjemsbeboere
En julekurv og hæftet Glædelig Jul, udgivet af Kirkeligt Samfund.

Kirkeblad
Kirkeblad udsendes fire gange om året. Sammen med efterårsnummeret udsendes en oversigt over det kommende års arrangementer.

Valgmenighedens Støttefond
Støttefondens formål er

- at imødekomme ansøgninger fra medlemmer til f.eks. højskoleophold eller anden form for almen uddannelse, som er i grundtvigsk ånd.

- at imødekomme ansøgninger til rejser med et humanitært indhold, hvor der f.eks. indgår udviklings-, hjælpeprojekter eller lignende, eller til rejser med indhold i henhold til punkt 1.

- at støtte velgørenheds- og nødhjælpsorganisationer.

- at imødekomme ansøgninger fra personer eller foreninger i Aulum, Vinding og Vind sogne af relevant karakter.

Enhver uddeling af midler besluttes på et bestyrelsesmøde og bestyrelsen behandler løbende indkomne, skriftlige ansøgninger.
Ved årsafslutningen, hvor regnskabet er godkendt, drøftes tildeling af støtte til velgørende formål uden ansøgning.

Medlemmer kan gratis låne
Højskolesangbøger - 56 stk af seneste udgave

- Borde - 3. stk. sammenklappelige. Længde 260 cm, bredde 73 cm og højde 75 cm.

- Bænke - 6 stk. Længde 260 cm, højde 45 cm

- Stole - 32 stk. Sammenklappelige, højde 45 cm.