Dit hjertes øer

„Dit hjertes øer" Gennem sang-musik-fortælling og film får vi et mineportræt af Færøerne.

Vi begynder i Aulum Kirke kl. 18:30 Hvor færingen Hans Martin Hammer, der er under uddannelse som klassisk sanger synger og spiller færøske viser, salmer og sange som han selv akkompagnerer på guitar.

Sang og musik kommenteres kort mellem hvert sang-og musikstykke af sognepræst Hans Eiler Hammer, der er far til Hans Martin.

Efter koncerten går vi i præstegården Holstebrovej 9 – og nyder kaffen / teen, inden Hans Eiler tager os med på en billede-og filmfortælling om færøsk historie, samfund og kultur.

Aftenen er optakt til valgmenighedens rejse til Færøerne i 2018 og valgmenighedspræst Ronald Risvig introducerer rejsen denne aften.

Aften er åben for alle også de der ikke måtte ønske at deltage i Færørejsen.

Pris kr. 50,00 for kaffe/ the og brød.

Tilbage til Arrangementer