Temadag om Grundtvig

"Og han har aldrig levet, som klog på det der er blevet, han først ej havde kær."

Om formiddagen skal vi høre om kirke- og skolemanden NFS Grundtvig. Efter frokosten skal vi synge en del af hans sange og salmer - mens vi får fortalt, hvordan sangene og salmer er blevet til. Gennem dagen får vi et indblik i det grundtvigske menneske- og livssyn ved sognepræst og lic.theol. Kim Arne Pedersen, Hvilsom.

Kim Arne er måske det menneske i Danmark der ved mest om Grundtvig og han formidler særdeles levende og engageret.

Dagen begynder med Gudstjeneste i Aulum Kirke kl. 09:00 ved Kim Arne P – herefter kaffe / rundstykke i præstegården – foredrag / fortælling – frokost – inden eftermiddagens sang og fortælling. Vi slutter med kaffe kl. 15:30

Tilmelding senest den 20. september til Ronald Mail: ronald-risvig@hotmail.com Telefon 23 32 96 13

Pris for temadag og forplejning kr. 125,00

Tilbage til Arrangementer