Livsvandring - livstydning - livslandskab

At være på vej i livet, ung som gammel. Hvordan da tyde sit liv? Hvilke pejlemærker går vi efter? Med inspiration fra litteraturen og bibelske tekster, salmer og musik sendes vi på vandring i landskabet. En vandring med tid til eftertænksomhed og refleksion. Dels i stilhed og dels ved samtaler. Vi går ud fra Vind kirke - vandrer på heden - holder kaffe pause. Går videre og kommer tilbage til Vind Kirke. Her holder vi en kort andagt med sang og musik. Og går videre - ud i dagligdagen.

Vandringen er tilrettelagt, så alle kan deltage - ung som gammel - også i forskelligt tempo- ligesom rutens længde kan tilpasses.

Vil man ikke vandre med - kan man naturligvis deltage i gudstjenesten og / eller andagten - se programmet nedenfor.

Gudstjeneste i Vind kirke kl. 13:00 - 13:45

Vandring 14:00 - 16:45 med indlagt pause

Andagt i Vind Kirke 16:45 - 17:00

Pris for eftermiddagskaffe/the kage kr. 25,00

Det er gratis for alle på 15 år eller der under. Alle er velkommen - såvel medlemmer som ikke medlemmer af valgmenigheden.

Af hensyn til forplejning vil vi gerne have tilmelding OG du kan møde op på dagen selvom du ikke er tilmeldt.