Livsvandring - livstydning - livslandskab

At være på vej i livet, ung som gammel. Hvordan da tyde sit liv? Hvilke pejlemærker går vi efter? Med inspiration fra litteraturen og bibelske tekster, salmer og musik sendes vi på vandring i landskabet. En vandring med tid til eftertænksomhed og refleksion. Dels i stilhed og dels ved samtaler. Vi går ud fra Vind kirke - vandrer på heden - holder kaffe pause. Går videre og kommer tilbage til Vind Kirke. Her holder vi en kort andagt med sang og musik. Og går videre - ud i dagligdagen.

Vandringen er tilrettelagt, så alle kan deltage - ung som gammel - også i forskelligt tempo- ligesom rutens længde kan tilpasses.

Vil man ikke vandre med - kan man naturligvis deltage i gudstjenesten og / eller andagten - se programmet nedenfor.

Gudstjeneste i Vind kirke kl. 13:00 - 13:45

Vandring 14:00 - 16:45 med indlagt pause

Andagt i Vind Kirke 16:45 - 17:00

Pris for eftermiddagskaffe/the kage kr. 25,00

Det er gratis for alle på 15 år eller der under. Alle er velkommen - såvel medlemmer som ikke medlemmer af valgmenigheden.

Af hensyn til forplejning vil vi gerne have tilmelding OG du kan møde op på dagen selvom du ikke er tilmeldt.

Tilbage til Arrangementer